2011 m. birželio 30 d., ketvirtadienis

Riestainiukai


Taigi, šiandien pusryčiams valgėm skanučius, šiltučius riestainiukus. Darant plonus gaunasi trapūs, o storesni jie būna minkštučiai.


Reikės:
250 g.kepiniams skirto margarino  
nepilnos stiklinės cukraus
1 a. šaukštelio vanilinio cukraus
2 kiaušinių
3 stiklinių miltų
1/2 a. šaukštelio kepimo miltelių
cukraus apvoliojimui

Ruošiam:


Margariną tarkuojam tarka ir gerai išsukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Tada įkulame kiaušinius ir viską gerai permaišome. Miltus sumaišom su kepimo milteliais ir beriam į masę. Viską išminkom, formuojam riestainiukus, merkiam juos į cukrų ir cukruota puse į viršų dedame į skardą išklotą kepimo popieriumi.
Kepame orkaitėj įkaitintoj iki 200 laipsnių.


Mes lapnojom su geriamu jogurtu. Ir dar liko vakarienei prie arbatos.


receptas iš čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą