2012 m. rugsėjo 14 d., penktadienis
Traškūs marinuoti agurkai
Marinatas:
3 litrai vandens,
150 g druskos,
50 g cukraus,
150 g acto.
Į stiklainius sukišame agurkus kartu su:
vyšnių lapais
krapais
juodųjų serbentų lapais
lauro lapeliu
kvapiaisiais pipirais
česnako skiltelėmis
krieno lapu
čili pipiru
porą lapelių MELISOS
Užverdame vandenį su druska. Užpilame ant agurkų.
Po 5 minučių nupilame.
Į skystį supilame actą ir cukrų, užverdame, užpilame agurkus.
Po 5 minučių nupilame.
Užverdame paskutinį sykį, užpilame, užsukame :)
Receptas pasiskolintas iš Inos.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą