2011 m. spalio 26 d., trečiadienis

Aptingusios spanguolės :)

Kai pamačiau šito skanėsto receptą abejojau ar jį gaminsiu. O kai teko gabalėliu pasivaišinti ilgai nelaukusi ir pati jį gaminau. Ir dar ne kartą gaminsiu :)






Reikia:

1 pakelio sviesto (dėjau 180 gr. sekantį kartą imsiu didesnį),
pusė stiklinės cukraus,
1 pakelis varškės,
2 pakeliai sausainių(gaidelis tiko puikiai),
stiklinė uogų- bruknių, arba spanguolių(spanguolių pirkau puslitruką, buvo pats tas).


Gaminame:
Nuplauname ir nusausiname uogas. 
Sviestą ištriname su cukrumi ir varške. Įmaišome laužytus sausainius (smulkiai trupint nereikia. Sausainį į maždaug 6 dalis daliname), atsargiai įmaišome uogas. Masę dedame į formą ir nakčiai į šaldytuvą.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą