2011 m. lapkričio 16 d., trečiadienis

Keptos duonos ir pupelių mišrainė

Viskas taip paprasta, kad  net receptą rašyt sunku :) Tai paminėsiu, kad man vizualiai maloniau, kai majonezas dedamas ant viršaus, o nemakaluojamas į  visą masę. Deja, tai ne visada į manomą, nes kad ir šį kartą... Obuoliai naminiai, gardūs, taigi be majonezo ėmė ruduoti...



Pupeles įprastai imu margas. Jas šiek tik pamirkau, o paskui metu puodan ir verdu ant mažos ugnies uždengtas. Su trupučiu druskos. Išvirtas "nusunkiu" ir perplaunu švariu vandeniu.


Iškepu gabaliukais pjaustytą duoną su saulėgrąžomis. Ne pirmo "jaunumo" , tokią čiut pastovėjusią. Į ją beriu jau atvėsusias pupeles, gabaliukais pjaustytą sūrį, smulkinto obuolio pagal skonį. Ir mėsos ( rūkytos dešros ar tai kumpio kokio)...Visgi vyrų pas mane namie daugiau, tai jei nėr mėsos, nėr ko valgyt :) Ir dedu majonezą sumaišyta su spaustu česnaku. Nemažai spausto česnako...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą