2011 m. lapkričio 25 d., penktadienis

Maltinukai su įdaru

Atrodo ne itin kaip, bet skanu tai labai. Visi valgė ir pakartot prašė :)




Faršą ruošiam kaip kotletams. Aš dedu mėgstamus prieskonius, česnako, kiaušinių porą, kefyro ir mano kruopų. Išmaišytą kurį laiką palieku ramybėj, kad manai išbrinktų.


Ruošiam įdarą: Į pakepintas morkas ir svogūnus dedu marinuotus pievagrybius, pjaustytą medžiotojų sūrį, rūkytos šoninės pjaustytos gabaliukais. 


Iš faršo darau blynus ir pildau juos įdaru. Gaunasi tokie dideli maltiniai, kuriuos volioju maltuose džiūvėsiuose ir dedu į kepimo skardą. Kepu orkaitėje apie gerą pusvalandį (priklausomai kokią temp. pasirenku).

2 komentarai: