2012 m. balandžio 19 d., ketvirtadienis
Virtinukai su varške ir peletrūnu
Tešlai:
2 tryniai
2 šaukstai aliejaus
žiupsnelis druskos
maždaug 2 - 3 stiklinės miltų
Šiltas vanduo
Į 250 ml stiklinę sudėkite du trynius, įberkite žiupsnelį druskos ir iki stiklinės viršaus pripilkite šilto vandens, išmaišykite. Į dubenį persijokite dvi stiklines miltų, supilkite trynių – vandens makalūzę ir minkykite.. paskui duokite jai pabrinkti bent pusvalanduką..
Tešla ganėtinai smagi, tik miltų man čiut daugiau reikia.
Įdarui:
Varškės
Aguonų
Smulkiai pjaustytų lašinukų
Peletrūno
Smulkiai susmulkinto svogūno :)
Receptas Inos :)
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą