2012 m. balandžio 19 d., ketvirtadienis

Virtinukai su varške ir peletrūnu




 Tešlai:

2 tryniai
2 šaukstai aliejaus
žiupsnelis druskos
maždaug 2 - 3 stiklinės miltų
Šiltas vanduo

Į 250 ml stiklinę sudėkite du trynius, įberkite žiupsnelį druskos ir iki stiklinės viršaus pripilkite šilto vandens, išmaišykite. Į dubenį persijokite dvi stiklines miltų, supilkite trynių – vandens makalūzę ir minkykite.. paskui duokite jai pabrinkti bent pusvalanduką..

Tešla ganėtinai smagi, tik miltų man čiut daugiau reikia.


Įdarui:

Varškės
Aguonų
Smulkiai pjaustytų lašinukų
Peletrūno
Smulkiai susmulkinto svogūno :)


Receptas Inos :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą