2012 m. gegužės 25 d., penktadienis
Šviežių kopūstų sriuba
Pavasarinė-vasarinė sriuba. Vaikystėj labai nemėgau, nes buvo saldi, tad "patobulinau" pagal save :)
Reikia:
Poros šviežių bulvių
Nedidelės gūžės šviežaus kopūsto
Poros šv. morkų
Šaldytų arba žalių žirnelių
Poros pomidorų
Česnako
Rūkytų šonkaulių
Druskos, pipirų.
Verdame :
Į verdantį vandenį suberiam smulkintas bulves ir morkas. Šiek tiek apvirus beriame kapotą kopūstą ir šonkaulius. baigiant virti žirnelius, nuluptus ir pjaustytus pomidorus, česnaką, druską pagal skonį.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą