2012 m. gruodžio 15 d., šeštadienis
Bandelių eglutė
Reikia:
360 gr.miltų
180 gr.varškės
70 ml pieno
120 gr.cukraus
60 gr.sviesto
2 kiaušiniai
1 arbatinis šaukštelis sausų mielių
tarkuota žievele nuo 1 apelsino
žiupsnelis druskos
1 kiaušinio trynio patepimui
Gaminame:
Į pieną dedame 20 gr. cukraus, mieles ir pašildome. Sviestą išplakame su likusiu cukrumi ir kiaušiniais. sudedame varškę, apelsino žievelę ir druską. Visk išmaišome, beriame persijotus miltus ir pieną. Išminkytą tešlą dedame valandai pailsėti. Formuojame eglutę iš rutuliukų ir dar 20 min leidžiame tešlai kildintis. Prieš kepant eglutę aptepame kiaušinio tryniu.
Receptas Elenos.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
kazin ka vietoj varskes reiketu ideti?
AtsakytiPanaikinti