2015 m. balandžio 13 d., pirmadienis

Biskvitinės širdelės (grybukai, voveraitės)


Reikės:

200 gr. cukraus
150 gr. kepinių margarino
3 kiaušinių
400 gr miltų
200 gr. grietinės
1 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. vanilinio cukraus

Maišome:

Gerai išplakame kiaušinius su cukrumi, sudedame grietinę su kepimo milteliais, vanilinį cukrų. Įsijojame miltus, išmaišome, supilame lydytą margariną, išmaišome. Kepame gerai įkaitintoje forminėje keptuvėje.

Glajui tirpdytas šokoladas ir pabarstukai.


  • Cukrus, 200 gramų
  • Margarinas, kepiniams, 150 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 400 gramų
  • Grietinė, 200 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis


  • Daugiau: http://www.gaspadine.lt/receptas/biskvitiniai-grybukai-11534?utm_source=copy&utm_medium=txt&utm_campaign=copy-txt

  • Cukrus, 200 gramų
  • Margarinas, kepiniams, 150 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 400 gramų
  • Grietinė, 200 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis


  • Daugiau: http://www.gaspadine.lt/receptas/biskvitiniai-grybukai-11534?utm_source=copy&utm_medium=txt&utm_campaign=copy-txt

    Komentarų nėra:

    Rašyti komentarą