2013 m. sausio 21 d., pirmadienis
Tinginių "koldūnai"
Reikia:
Didelio lavašo
300gr. vištienos faršo
1 v.š. grietinės
Keletos morkų
Svogūno
Skiltelės česnako
Druskos, pipirų
150ml. sultinio
150 ml. grietinėlės (naudojau grietinę)
Čiobrelių
Grietinės
Gaminame:
Į faršą dedame čiobrelius, druską, pipirus, šaukštą grietinės, česnaką. Išmaišome ir aptepame lavašą. Paliekame kol lavašas suminkštės šiek tiek.
Šlakelyje aliejaus pakepiname morką bei svogūną. Lavašą sukame į ritinį ir supjaustome gabaliukais.
dedame ant daržovių, užpilame grietine bei sultiniu. Troškiname maždaug 20 min.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą