2012 m. rugpjūčio 27 d., pirmadienis
Pyragas Mandarinas
Reikia:
50 g margarino kepiniams
3 kiaušinių
120 g cukraus
250 g Rikotos varškės
200 g miltų
1 a. š. kepimo miltelių
1 nedidelės skardinės konservuotų mandarinų
1 šaukšto medaus
1 saujelės migdolų plokštelių
Gaminame:
Baltymus kartu su cukrumi išplakti iki standžių putų, įmaišyti trynius ir varškę. Supilti kiek pravėsusį tirpintą margariną kepiniams, išmaišyti. Suberti persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir vėl viską gerai išmaišyti.
Į formą dėti tešlą, ant viršaus mandarinus ir kepti 180°C įkaitintoje orkaitėje 30 min. Ištraukus pyragą aptepti medumi, pabarstyti migdolo drožlėm ir kepti dar 10 min. Atvėsinti.
Skanaus!!
recepto šaltinis
žymės:
cukrus,
Desertai,
kepimo milteliai,
kiaušiniai,
konservuoti mandarinai,
margarinas kepiniams,
medus,
migdolo plokštės,
miltai,
rikota
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą