2011 m. liepos 14 d., ketvirtadienis

Grietinėliniai ledai

Skanu, paprasta, saldu, idealiai tinka prie rūgštesnio pyrago.



Reikės:
450 indelio 36 proc. riebumo plakamos grietinėlės
250 indelio 13 proc. riebumo plakamos grietinėlės
Skardinės kondensuoto pieno.


Gaminam:
Grietinėlę išplakame iki standumo, ir srovele į ją pilam kondensuotą pieną šaukštu maišydami masę. Kiek pilt negaliu pasakyt, tiesiog supylus maždaug pusę indelio vis reiktų paragaut, ir patiems spręst kokio saldumo norisi. Išmaišytą supilstyt į indelius ir dėl į šaldiklį. Man skaniausia kai jau pradeda tirpti :)



Tiesa, tai ir visai neblogas kremas! Į dalį savo ledų dėjau šviežių vyšnių. Kitus valgėm apibarstytus šokoladu, riešutais. 

Ledų idėja Elenos :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą